Ruokalista
Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.
Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.
VKO 36
Maanantai 2.9. Kasvisrisotto
Tiistai 3.9. Jauheliha-makaronilaatikko/ härkis-makaronilaatikko
Keskiviikko 4.9. Soijarouhekeitto
Torstai 5.9. Kaalilaatikko
Perjantai 6.9. Kalapyörykät, tillikastike ja pinaattimuusi
VKO 37
Maanantai 9.9. Papupata ja riisiä
Tiistai 10.9. Makkarakeitto/ kasvisnakkikeitto
Keskiviikko 11.9. Kaurajauhis-minestronekeitto
Torstai 12.9. Kikherne-kasvispaistos, basilikakastike ja perunaa
Perjantai 13.9. Tonnikalakastike ja pastaa
VKO 38
Maanantai 16.9. Falafel, zatziki ja couscous
Tiistai 17.9. Jauhelihakastike/ härkiskastike ja spagettia
Keskiviikko 18.9. Pinaattikeitto
Torstai 19.9. Linssipataa ja ohraa
Perjantai 20.9. Lohikiusaus
VKO 39
Maanantai 23.9. Kookos-kasviskastike ja riisiä
Tiistai 24.9. Uunipyttis
Keskiviikko 25.9. Punajuurisosekeitto
Torstai 26.9. Ratatoulle ja pastaa
Perjantai 27.9. Mikael-juhla
VKO 40
Maanantai 30.9. Kukkakaali-currykastike ja kauraa
Tiistai 1.10. Kanapastavuoka/ nyhtökaura-pastavuoka
Keskiviikko 2.10. Juustoinen kasviskeitto
Torstai 3.10. Mifu-perunasoselaatikko
Perjantai 4.10. Lohikeitto
VKO 41
Maanantai 7.10. Pinaatti-tofukastike ja riisiä
Tiistai 8.10. Jauhelihapihvit/ kasvispihvit ja juuresmuusi
Keskiviikko 9.10. Hernekeitto
Torstai 10.10. Kasvislasagne
Perjantai 11.10. Kolmen kalan kastike ja perunaa
VKO 42 -SYYSLOMA-
VKO 43
Maanantai 21.10. Halloum-nuudelivuoka
Tiistai 22.10. Kanakeitto/ papukeitto
Keskiviikko 23.10. Bataatti-appelsiinikeitto
Torstai 24.10. Feta-pinaatti-perunavuoka
Perjantai 25.10. Kalamureke ja muusia