Ruokalista

Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.

Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.

Ruokalista viikot 44-49

Vko 44

Ma Juuresratatoille

Ti Merimiespivit/Juuresvuoka

Ke Tomaattikeitto

To Kasvisrisotto

Pe Lohikeitto

Vko 45

Ma Lumoava kasvispata

Ti Broileri-kurpitsavuoka/Kasvisvuoka

Ke Borssikeitto

To Martinpäivän juhla-ateria

Pe Uunikala

Vko 46

Ma Porkkanabolognese

Ti Jauhelihakastike/Mifu-kastike

KeLinssikeitto

To Pinaattiletut

Pe Appelsiinikala

Vko 47

Ma Linssi-bataatticurry

Ti Broilerilasagne/ Kasvislasagne

Ke

Kahden kaalin sosekeitto

To Juustoinen kasviskiusaus

Pe Tonnikalapasta

Vko 48

Ma Kasviskastike

Ti Jauheliha-perunasoselaatikko/Mifu-soselaatikko

Ke Pinaattikeitto

To Kasvisnuudelivuoka

Pe Kalaleikkeet

Vko 49

Ma Vapaa päivä

Ti Kanapalvikiusasu/Kasviskiusaus

Ke Minestronekeitto

To Punajuuri-quinoalasagne

Pe Kalakiusaus




Ruokalista viikot 45-50