Ruokalista
Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.
Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.
VKO 49
Maanantai 2.12. Pinaattiletut, puolukkahillo ja muusia
Tiistai 3.12. Kinkkukiusaus/ Härkiskiusaus
Keskiviikko 4.12. Linssikeitto
Torstai 5.12. Halloum- pastavuoka
Perjantai 6.12. Itsenäisyyspäivä
VKO 50
Maanantai 9.12. Kookos-kasviskastike ja ohraa
Tiistai 10.12. Amerikan papupata ja riisiä
Keskiviikko 11.12. Pinaattikeitto
Torstai 12.12. Puuro-juhla
Perjantai 13.12. Kalaleikkeitä, kermaviilikastike ja kermaperunoita
VKO 51
Maanantai 16.12. Margherita-makaronilaatikko
Tiistai 17.12. Kanakeitto/ Tofukeitto
Keskiviikko 18.12. Tomaattikeitto
Torstai 19.12. Jouluateria
Perjantai 20.12. Joulujuhla 🎀
VKO 52 HYVÄÄ JOULUA! 🎄
VKO 1 ONNELLISTA UUTTA VUOTTA! ✨
VKO 2
Maanantai 6.1. LOPPIAINEN
Tiistai 7.1. Kanapastavuoka/ Nyhtökaura-pastavuoka
Keskiviikko 8.1. Kasvissosekeitto
Torstai 9.1. Kasvisrisotto
Perjantai 10.1. Lohikastiketta ja perunoita
VKO 3
Maanantai 13.1. Porkkana-kikhernepihvit, punajuurihummus ja muusi
Tiistai 14.1. Jauhelihakastike/ Papukastike ja pastaa
Keskiviikko 15.1. Härkis-minestronekeitto
Torstai 16.1. Uunijuureksia, yrttikastike ja kauraa
Perjantai 17.1. Kapteenin kalavuoka ja perunoita