Ruokalista
Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.
Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.
Viikko 48
Maanantai 27.11. Pinaattitofukastike ja riisiä
Tiistai 28.11. Makkarakeitto/Kasvismakkarakeitto
Keskiviikko 29.11. Punajuurisosekeitto
Torstai 30.11. Mifuperunasoselaatikko
Perjantai 1.12. Tonnikalapastavuoka
Viikko 49
Maanantai 4.12. Luomuhernenappeja ja muussia
Tiistai 5.12. Kanabolognese/soijabolognese ja spaghettia
Keskiviikko 6.12. Itsenäisyyspäivä
Torstai 7.12. Juustoinen kasviskiusaus
Perjantai 8.12. Sinappinen smetanalohi ja kauraa