Ruokalista

Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.

Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.

VKO 36

Maanantai 2.9. Kasvisrisotto

Tiistai 3.9. Jauheliha-makaronilaatikko/ härkis-makaronilaatikko

Keskiviikko 4.9. Soijarouhekeitto

Torstai 5.9. Kaalilaatikko

Perjantai 6.9. Kalapyörykät, tillikastike ja pinaattimuusi

VKO 37

Maanantai 9.9. Papupata ja riisiä

Tiistai 10.9. Makkarakeitto/ kasvisnakkikeitto

Keskiviikko 11.9. Kaurajauhis-minestronekeitto

Torstai 12.9. Kikherne-kasvispaistos, basilikakastike ja perunaa

Perjantai 13.9. Tonnikalakastike ja pastaa

VKO 38

Maanantai 16.9. Falafel, zatziki ja couscous

Tiistai 17.9. Jauhelihakastike/ härkiskastike ja spagettia

Keskiviikko 18.9. Pinaattikeitto

Torstai 19.9. Linssipataa ja ohraa

Perjantai 20.9. Lohikiusaus

VKO 39

Maanantai 23.9. Kookos-kasviskastike ja riisiä

Tiistai 24.9. Uunipyttis

Keskiviikko 25.9. Punajuurisosekeitto

Torstai 26.9. Ratatoulle ja pastaa

Perjantai 27.9. Mikael-juhla

VKO 40

Maanantai 30.9. Kukkakaali-currykastike ja kauraa

Tiistai 1.10. Kanapastavuoka/ nyhtökaura-pastavuoka

Keskiviikko 2.10. Juustoinen kasviskeitto

Torstai 3.10. Mifu-perunasoselaatikko

Perjantai 4.10. Lohikeitto

VKO 41

Maanantai 7.10. Pinaatti-tofukastike ja riisiä

Tiistai 8.10. Jauhelihapihvit/ kasvispihvit ja juuresmuusi

Keskiviikko 9.10. Hernekeitto

Torstai 10.10. Kasvislasagne

Perjantai 11.10. Kolmen kalan kastike ja perunaa

VKO 42 -SYYSLOMA-

VKO 43

Maanantai 21.10. Halloum-nuudelivuoka

Tiistai 22.10. Kanakeitto/ papukeitto

Keskiviikko 23.10. Bataatti-appelsiinikeitto

Torstai 24.10. Feta-pinaatti-perunavuoka

Perjantai 25.10. Kalamureke ja muusia