Ruokalista
Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.
Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.
Viikko 37
Maanantai 11.9. chili cin carne ja riisi
Tiistai 12.9. jauhelihapihvit/kasvispihvit ja muussi
Keskiviikko 13.9. porkkanansosekeitto
Torstai 14.9. punajuurikiusaus
Perjantai 15.9. tonnikalakastike