Ruokalista
Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.
Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.
Viikko 16
Maanantai 15.4. Papukastike ja couscous
Tiistai 16.4. Jauhelihakastike/ Kasvisjauhiskastike ja pastaa
Keskiviikko 17.4. Tofukeitto
Torstai 18.4. Kreikkalainen perunavuoka
Perjantai 19.4. Kalaleikkeitä, valkosipuliaioli ja perunoita
Viikko 17
Maanantai 22.4. Parsarisotto
Tiistai 23.4. Makkarakeitto
Keskiviikko 24.4. Pinaattikeitto
Torstai 25.4. Kasvismoussaka
Perjantai 26.4. Tonnikalalasagne
Viikko 18
Maanantai 29.4. Pinaattiletut, puolukkahillo ja muusi
Tiistai 30.4. Vappu karnevaalit
Torstai 2.5. Linssikastike ja porkkanaspagettia
Perjantai 3.5. Tom yam keitto
Viikko 19
Maanantai 6.5. Punajuuri-kvinoalasagne
Tiistai 7.5. Karjalanpaisti/ Papupaistos ja perunoita
Keskiviikko 8.5. Tomaattikeitto
Perjantai 10.5. Lohikiusaus
Viikko 20
Maanantai 13.5. Kasvispihvit, tartarkastike ja hirssi
Tiistai 14.5. Kanapastavuoka/ Halloumi-pastavuoka
Keskiviikko 15.5. Bataatti-appelsiinikeitto
Torstai 16.5. Paahdetut kasvikset, juustokastike ja kauraa
Perjantai 17.5. Tonnikalakastike ja perunaa
Viikko 21
Maanantai 20.5. Curry-kasviskastike ja riisiä
Tiistai 21.5. Jauheliha-perunasoselaatikko/ Mifu-perunasoselaatikko
Keskiviikko 22.5. Juustoinen kasviskeitto
Torstai 23.5. Vöner-kiusaus
Perjantai 24.5. Kala-pastavuoka