Ruokalista

Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.

Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.

Viikko 16

Maanantai 15.4. Papukastike ja couscous

Tiistai 16.4. Jauhelihakastike/ Kasvisjauhiskastike ja pastaa

Keskiviikko 17.4. Tofukeitto

Torstai 18.4. Kreikkalainen perunavuoka

Perjantai 19.4. Kalaleikkeitä, valkosipuliaioli ja perunoita

Viikko 17

Maanantai 22.4. Parsarisotto

Tiistai 23.4. Makkarakeitto

Keskiviikko 24.4. Pinaattikeitto

Torstai 25.4. Kasvismoussaka

Perjantai 26.4. Tonnikalalasagne

Viikko 18

Maanantai 29.4. Pinaattiletut, puolukkahillo ja muusi

Tiistai 30.4. Vappu karnevaalit

Torstai 2.5. Linssikastike ja porkkanaspagettia

Perjantai 3.5. Tom yam keitto

Viikko 19

Maanantai 6.5. Punajuuri-kvinoalasagne

Tiistai 7.5. Karjalanpaisti/ Papupaistos ja perunoita

Keskiviikko 8.5. Tomaattikeitto

Perjantai 10.5. Lohikiusaus

Viikko 20

Maanantai 13.5. Kasvispihvit, tartarkastike ja hirssi

Tiistai 14.5. Kanapastavuoka/ Halloumi-pastavuoka

Keskiviikko 15.5. Bataatti-appelsiinikeitto

Torstai 16.5. Paahdetut kasvikset, juustokastike ja kauraa

Perjantai 17.5. Tonnikalakastike ja perunaa

Viikko 21

Maanantai 20.5. Curry-kasviskastike ja riisiä

Tiistai 21.5. Jauheliha-perunasoselaatikko/ Mifu-perunasoselaatikko

Keskiviikko 22.5. Juustoinen kasviskeitto

Torstai 23.5. Vöner-kiusaus

Perjantai 24.5. Kala-pastavuoka