Ruokalista

Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.

Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.



Viikko 48

Maanantai 27.11. Pinaattitofukastike ja riisiä

Tiistai 28.11. Makkarakeitto/Kasvismakkarakeitto

Keskiviikko 29.11. Punajuurisosekeitto

Torstai 30.11. Mifuperunasoselaatikko

Perjantai 1.12. Tonnikalapastavuoka


Viikko 49

Maanantai 4.12. Luomuhernenappeja ja muussia

Tiistai 5.12. Kanabolognese/soijabolognese ja spaghettia

Keskiviikko 6.12. Itsenäisyyspäivä

Torstai 7.12. Juustoinen kasviskiusaus

Perjantai 8.12. Sinappinen smetanalohi ja kauraa








Ruokalista viikot 45-50