Ruokalista

Marjatta-koulussa kaikki ateriat pyritään valmistamaan luomulaatuisista raaka-aineista. Koulun keittiö on korkeimmalla tasolla Portaat luomuun – ohjelmassa. Koulussa käytetään paljon kasviksia ja viljaa. Kerran viikossa tarjoillaan kalaa ja kerran viikossa liharuokaa. Ruokailu on pedagoginen tapahtuma. Tavoitteena on, että hyvät pöytätavat ja terveelliset ruokailutottumukset opitaan jo kouluvuosien aikana.

Oppilaat saavat aamupäivällä kevyen välipalan. Lounas on alaluokilla klo 11 ja yläluokilla klo 12. Iltapäivähoitoon jääville oppilaille tarjotaan välipala klo 14 – 15.

VKO 49

Maanantai 2.12. Pinaattiletut, puolukkahillo ja muusia 

Tiistai 3.12. Kinkkukiusaus/ Härkiskiusaus 

Keskiviikko 4.12. Linssikeitto 

Torstai 5.12. Halloum- pastavuoka 

Perjantai 6.12. Itsenäisyyspäivä

VKO 50

Maanantai 9.12. Kookos-kasviskastike ja ohraa

Tiistai 10.12. Amerikan papupata ja riisiä

Keskiviikko 11.12. Pinaattikeitto

Torstai 12.12. Puuro-juhla

Perjantai 13.12. Kalaleikkeitä, kermaviilikastike ja kermaperunoita

VKO 51

Maanantai 16.12. Margherita-makaronilaatikko

Tiistai 17.12. Kanakeitto/ Tofukeitto

Keskiviikko 18.12. Tomaattikeitto

Torstai 19.12. Jouluateria

Perjantai 20.12. Joulujuhla 🎀

VKO 52 HYVÄÄ JOULUA! 🎄

VKO 1 ONNELLISTA UUTTA VUOTTA! ✨

VKO 2

Maanantai 6.1. LOPPIAINEN

Tiistai 7.1. Kanapastavuoka/ Nyhtökaura-pastavuoka

Keskiviikko 8.1. Kasvissosekeitto

Torstai 9.1. Kasvisrisotto

Perjantai 10.1. Lohikastiketta ja perunoita

VKO 3

Maanantai 13.1. Porkkana-kikhernepihvit, punajuurihummus ja muusi

Tiistai 14.1. Jauhelihakastike/ Papukastike ja pastaa

Keskiviikko 15.1. Härkis-minestronekeitto 

Torstai 16.1. Uunijuureksia, yrttikastike ja kauraa

Perjantai 17.1. Kapteenin kalavuoka ja perunoita